Block
Rritje e performancës dhe shërbime më cilësore për qytetarët
Block
Zonja Delina Ibrahimaj zgjidhet Kryetare e Këshillit Administrativ
të Institutit të Sigurimeve Shoqërore
Block
Instituti i Sigurimeve Shoqërore ve në dispozicion të qytetarëve numrat e telefonit, sipas DRSSH-ve, Degëve të Sigurimeve Shoqërore dhe ALSSH-ve.
Block
Shkarkohen dy zyrtarë lokalë të Agjencisë Lokale të Sigurimeve Shoqërore, Krujë.
Block
ISSH, shërbim në kohë dhe me cilësi për qytetarët
Block
Sigurimet shoqërore, përfitimet nga përfshirja në skemë
Block
Forumi Europian për Sigurimet Shoqërore, Instituti i Sigurimeve Shoqërore drejtues i panelit për praktikat më të mira
Block
Duke filluar nga sot, çdo pensionist do të ketë një pension të indeksuar në vlerën 2.8 %
Block
Zhvillohet analiza vjetore e Institutit të Sigurimeve Shoqërore, për vitin 2018
Block
Mbi shpërndarjen e shpërblimit për pensionistët, me rastin e festave të fundvitit.
Block
Zhvillohet analiza 9 – mujore e punës së Drejtorive Rajonale të Sigurimeve Shoqërore
Block
Zoti Arben Ahmetaj, ministër i Financave dhe Ekonomisë zgjidhet Kryetar i Këshillit Administrativ të Institutit të Sigurimeve Shoqërore.
Block
Instituti i Sigurimeve Shoqërore firmos marrëveshjen për pagesën e pensioneve dhe përfitimeve të tjera nëpërmjet sistemit bankar me bankën Credins
Block
Shkurtim i afateve të shërbimit ndaj qytetarëve përmes përshpejtimit të procedurave të verifikimit.
Block
Zhvillohet analiza vjetore e Institutit të Sigurimeve Shoqërore
Block
Takim i Drejtorit të Përgjithshëm të Institutit të Sigurimeve Shoqërore, Z. Astrit Hado, me Drejtorët Rajonale të Sigurimeve Shoqërore
Block
Vazhdon shpërndarja e pensioneve të reja në qytetin e Fierit, sipas skemës së re, e cila ka hyrë në fuqi në fillim të këtij viti
previous arrow
next arrow

 

Untitled Document

Instituti i Sigurimeve Shoqërore
Untitled Document

Instituti i Sigurimeve Shoqërore