Instituti i Sigurimeve Shoqërore ve në dispozicion të qytetarëve numrat e telefonit, sipas DRSSH-ve, Degëve të Sigurimeve Shoqërore dhe ALSSH-ve.

Për përballimin me sukses të situatës së krijuar për shkak të COVID-19, Instituti i Sigurimeve Shoqërore ve në dispozicion të ...
Më shumë

Njoftim, mbi përballimin e situatës së krijuar nga COVID 19

NJOFTIM Njoftohen të gjithë qytetarët, se në zbatim të Vendimeve të Këshillit të Ministrave për përballimin e situatës së krijuar ...
Më shumë

Shkarkohen dy zyrtarë lokalë të Agjencisë Lokale të Sigurimeve Shoqërore, Krujë.

Deklaratë për shtyp Nisur nga denoncimi i bërë më datë 17 shkurt 2020, në emisionin “Fiks Fare” në Televizionin Kombëtar ...
Më shumë

Mbi procedurat e plotësimit të Deklaratës për konfirmimin e kreditimit të llogarisë dhe rregullshmërinë e pagesave në bankat e nivelit të dytë

Bazuar në marrëveshjet ndërmjet ISSH-së dhe bankave të nivelit të dytë, personat që kërkojnë të tërheqin përfitimin e tyre pranë ...
Më shumë

ISSH, shërbim në kohë dhe me cilësi për qytetarët

Përmirësimi i shërbimit ndaj qytetarëve, kthimi i përgjigjeve brenda afateve, lehtësimi i procedurave dhe zgjidhja e problematikave ishin në qendër ...
Më shumë

Sigurimet shoqërore, përfitimet nga përfshirja në skemë

Të nderuar zonja dhe zotërinj! Misioni i Institutit të Sigurimeve Shoqërore (ISSH) është administrimi i sigurimeve shoqërore në përgjithësi dhe ...
Më shumë

Forumi Europian për Sigurimet Shoqërore, Instituti i Sigurimeve Shoqërore drejtues i panelit për praktikat më të mira

Nga data 14 deri në 16 maj 2019 u zhvillua në Baku, Azerbajxhan, Forumi Europian për Sigurimet Shoqërore, ku në ...
Më shumë

Duke filluar nga sot, çdo pensionist do të ketë një pension të indeksuar në vlerën 2.8 %.

Me VKM nr. 167, datë 27.03.2019 "Per indeksimin e pensioneve", u miratua indeksimi i pensioneve me 2,8 %, me efekt ...
Më shumë

Mbi tërheqjen e pensionit të pleqërisë në çdo arkë paguese të Postës Shqiptare sha në të gjitha qarqet, pa pasur nevojë për të transferuar edhe Gjendjen Civile.

Ky ndryshim është bërë me Vendim të Këshillit Administrativ të Institutit të Sigurimeve Shoqërore, me synimin për të lehtësuar shërbimin ...
Më shumë