Mbi numrin e kontribuesve në skemën e sigurimeve shoqërore

Nisur nga reagimet e fundit në media, lidhur me numrin e kontribuesve në skemën e sigurimeve shoqërore dhe duke patur ...
Më shumë

Rritet me mbi 81 mijë numri i të siguruarve në skemë

Të ardhurat nga kontributet në vitin 2013 u arkëtuan me një vlerë prej 51 390 milionë lekësh dhe numri mesatar ...
Më shumë

Takim i Drejtores së Përgjithshme të ISSH-së, Vjollca Braho me Drejtorin e Përgjithshëm të Postës Shqiptare, sha, Majlind Lazimi.

Në datën 30 tetor 2014, në ambjentet e Institutit të Sigurimeve Shoqërore u organizua takimi ndërmjet Drejtores së Përgjithshme të ...
Më shumë

Pensionet, Kosovë – Shqipëri drejt marrëveshjes së bashkëpunimit.

Nisin  diskutimet për mbrojtjen sociale të shtetasve shqiptarë që jetojnë dhe punojnë në Kosovë dhe anasjelltas. Në kuadër të hartimit ...
Më shumë

Reforma e pensioneve dhe rritja e kontributeve, Ministri Veliaj takim me inspektorët e bujkut të Drejtorive Rajonale të Sigurimeve Shoqërore

Në prani të Ministrit të Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, z. Erion Veliaj, në datën 23 shtator 2014 u zhvillua në ...
Më shumë