Z. Astrit Hado zgjidhet drejtori i ri i Institutit të Sigurimeve Shoqërore.

Kryetari i Këshillit Administrativ të ISSH-së, ministri i Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, z. Blendi Klosi, propozoi sot z. Hado si ...
Më shumë

Znj. Vjollca Braho, zgjidhet kreu i ri i Fondit të Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor

Drejtoresha e Përgjithshme e Institutit të Sigurimeve Shoqërore, znj. Vjollca Braho, është zgjedhur drejtuesja e re e Fondit të Sigurimit ...
Më shumë

Mbyllet raundi i rradhës i negociatave, në Vjenë.

Sot, më datë 12 nëntor  2015, në Vienë, u mbyll raundi i radhës i negociatave, në kuadrin e realizimit të ...
Më shumë

Analiza 8-mujore e punës “Mbi realizimin e të ardhurave dhe numrit të kontribuesve nga sigurimi i të vetëpunësuarve në bujqësi”.

Sot, në ambjentet e Arkivit Qendror të Sigurimeve Shoqërore në Lundër, Tiranë, u organizua analiza 8-mujore e punës “Mbi realizimin ...
Më shumë

Takim me homologët belgë, për diskutimin dhe përcaktimin e formularëve që do të përdoren në implementimin e Marrëveshjes për sigurimet shoqërore

Në kuadër të Marrëveshjes për Mbrojtjen Shoqërore ndërmjet Republikës së Shqipërisë dhe Mbretërisë së Belgjikës, e ratifikuar nga Kuvendi i ...
Më shumë

Trajnim i stafit të Institutit të Sigurimeve Shoqërore, mbi rritjen e perfomancës në punë, në datat 17 – 18 shtator 2015

Rritja e performancës së stafit të Institutit të Sigurimeve Shoqërore në shërbim të qytetarëve, si dhe shkurtimi i afateve të ...
Më shumë

Vazhdon shpërndarja e pensioneve të reja në qytetin e Fierit, sipas skemës së re, e cila ka hyrë në fuqi në fillim të këtij viti

Merrnin pjesë Kryeministri i Shqipërisë Z. Edi Rama, Ministri i Mirëqënies Sociale dhe Rinisë Z. Erion Veliaj, si dhe Drejtoresha ...
Më shumë

Zhvillohet analiza tre mujore e punës së Institutit të Sigurimeve Shoqërore

Në datat  16 – 17 prill 2015 pranë Drejtorisë Rajonale të Sigurimeve Shoqërore, Gjirokastër u zhvillua analiza tre mujore e ...
Më shumë

Zhvillohet Analiza vjetore e Institutit të Sigurimeve Shoqërore

Miratimi i Reformës së Pensioneve dhe tejkalimi historik i të ardhurave nga kontributet e sigurimeve shoqërore kanë qenë dy ndër ...
Më shumë