Duke filluar nga sot, çdo pensionist do të ketë një pension të indeksuar në vlerën 2.8 %.

Me VKM nr. 167, datë 27.03.2019 "Per indeksimin e pensioneve", u miratua indeksimi i pensioneve me 2,8 %, me efekt ...
Më shumë

Mbi tërheqjen e pensionit të pleqërisë në çdo arkë paguese të Postës Shqiptare sha në të gjitha qarqet, pa pasur nevojë për të transferuar edhe Gjendjen Civile.

Ky ndryshim është bërë me Vendim të Këshillit Administrativ të Institutit të Sigurimeve Shoqërore, me synimin për të lehtësuar shërbimin ...
Më shumë

Zhvillohet analiza vjetore e Institutit të Sigurimeve Shoqërore, për vitin 2018

Në datën 20 shkurt 2019, në ambjentet e Ministrisë së Financave dhe Ekonomisë, nën drejtimin e ministres, znj. Anila Denaj, ...
Më shumë

Për shpërblimin e pensionistëve për festat e fundvitit, 2018

Mbështetur në VKM nr. 732, datë 12.12.2018 “Për shpërblimin e pensionistëve për festat e fundvitit, 2018”,  Instituti i Sigurimeve Shoqërore ...
Më shumë

Zhvillohen bisedimet e raundit të tretë në fushën e mbrojtjes shoqërore, ndërmjet Republikës së Shqipërisë dhe Konfederatës Zvicerane.

Nga data 22 deri më 25 maj 2018, në ambjentet e Institutit të Sigurimeve Shoqërore u zhvilluan bisedimet e raundit ...
Më shumë

Mbi shpërndarjen e shpërblimit për pensionistët, me rastin e festave të fundvitit.

Mbështetur në VKM nr. 745, datë 13.12.2017 “Për shpërblimin e pensionistëve për festat e fundvitit, 2017”, Instituti i Sigurimeve Shoqërore ...
Më shumë

Zhvillohet analiza 9 – mujore e punës së Drejtorive Rajonale të Sigurimeve Shoqërore

Në datën 25 tetor 2017, në ambjentet e Institutit të Sigurimeve Shoqërore u zhvillua analiza 9-mujore e punës, me drejtorët ...
Më shumë

Zoti Arben Ahmetaj, ministër i Financave dhe Ekonomisë zgjidhet Kryetar i Këshillit Administrativ të Institutit të Sigurimeve Shoqërore.

Sipas ndryshimeve strukturore të bëra nga Këshilli i Ministrave, tashmë Instituti i Sigurimeve Shoqërore ka kaluar në varësi të Ministrisë ...
Më shumë

Nis procedura e dhënies së vërtetimeve të posaçme të vjetërsisë në punë si punonjës të Industrisë së Naftës

Në kuadër të zbatimit të Statusit të Punonjësve të Industrisë së Naftës dhe Gazit, Instituti i Sigurimeve Shoqërore, nis procedurën ...
Më shumë

Instituti i Sigurimeve Shoqërore firmos marrëveshjen për pagesën e pensioneve dhe përfitimeve të tjera nëpërmjet sistemit bankar me bankën Credins.

Marrëveshja, e firmosur më datë nga Drejtorët e Përgjithshëm të të dy institucioneve Z. Astrit Hado dhe Z. Maltin Korkuti, ...
Më shumë