Nisi shpërndarja e shpërblimit për pensionistët dhe kategoritë e tjera përfituese, që trajtohen nga Instituti i Sigurimeve Shoqërore.

Drejtori i Përgjithshëm i Institutit të Sigurimeve Shoqërore, z. Astrit Hado, gjatë një konference për shtyp, deklaroi se bonusi do ...
Më shumë

Drejtori i Përgjithshëm i Institutit të Sigurimeve Shoqërore, z. Astrit Hado, në Bon të Gjermanisë: Shqipëria hapa para në shkëmbimin elektronik të të dhënave të sigurimeve shoqërore

Drejtori i Përgjithshëm i Institutit të Sigurimeve Shoqërore, z. Astrit Hado, po merr pjesë në konferencën ndërkombëtare mbi shkëmbimin e ...
Më shumë

Përmirësimi i shërbimeve të digjitalizuara, fokusi i takimit me Drejtoritë Rajonale të Sigurimeve Shoqërore

Drejtori i Përgjithshëm i Institutit të Sigurimeve Shoqërore, z. Astrit Hado, zhvilloi në datën 13 tetor 2023, një takim me ...
Më shumë

Këshilli Administrativ i Institutit të Sigurimeve Shoqërore miratoi indeksimin e pensioneve në masën 8.6%

Këshilli Administrativ i Institutit të Sigurimeve Shoqërore, në mbledhjen e datës 19 shtator miratoi vendimin për indeksimin e të të ...
Më shumë

ISSH dhe Posta Shqiptare sha, nënshkruajnë marrëveshjen e re kuadër

Drejtori i Përgjithshëm i Institutit të Sigurimeve Shoqërore, z.Astrit Hado dhe Administratori i Postës Shqiptare sha, z. Ardit Demiri nënshkruan ...
Më shumë

Këshilli Administrativ i ISSH-së miraton rezultatin financiar 2021-2022

Nën drejtimin e Ministres së Financave dhe Ekonomisë znj.Delina Ibrahimaj u zhvillua mbledhja e radhës e Këshillit Administrativ, ku u ...
Më shumë

Bisedimet teknike, delegacioni grek viziton Institutin e Sigurimeve Shoqërore 

Në Tiranë, u zhvillua raundi i dytë i diskutimeve teknike mes palës shqiptare dhe asaj greke, mbi skemat e sigurimeve ...
Më shumë

Firmoset edhe në Mal të Zi, marrëveshja në fushën e sigurimeve shoqërore

Në Podgoricë të Malit të Zi u nënshkrua Marrëveshja Administrative në fushën e sigurimeve shoqërore, mes Shqipërisë dhe Malit të ...
Më shumë

Sigurimet shoqërore, nënshkruhet Marrëveshja Kuadër me Malin e Zi

Në Tiranë, u zhvillua raundi i parë i negociatave me vendin fqinj, në përfundim të të cilit u nënshkrua Marrëveshja ...
Më shumë

Nis shpërndarja e Bonusit të fundvitit, të angazhuar për t’i shërbyer qytetarëve

Në të gjithë vendin ka nisur shpërndarja e Bonusit të fundvitit për pensionistët dhe për të gjitha kategoritë e tjera ...
Më shumë