Për përballimin me sukses të situatës së krijuar për shkak të COVID-19, Instituti i Sigurimeve Shoqërore ve në dispozicion të qytetarëve numrat e telefonit, sipas DRSSH-ve, Degëve të Sigurimeve Shoqërore dhe ALSSH-ve.

Kjo për të qenë sa më pranë jush për çdo problem dhe shqetësim që ju do të keni.

Edhe njëherë ju bëjmë thirrje të gjithë qytetarëve që duan të aplikojnë për shërbime të ofruara nga ISSH, të mos paraqiten pranë sporteleve të ALSSH-ve, por të aplikojnë online.

Shkarko në PDF