Zhvillohet takimi përfundimtar me homologët austriakë, për diskutimin dhe përcaktimin e formularëve, 6 – 8 shtator 2016

Në  datat 6 - 8 shtator 2016, në ambjentet e Institutit të Sigurimeve Shoqërore, u zhvillua takimi përfundimtar me homologët ...
Më shumë

Vazhdojnë bisedime për marrëveshjen ndërmjet Republikës së Shqipërisë dhe Republikës së Kosovës, për vërtetimin e periudhave të sigurimit për realizimin e të drejtës për pension

Në kuadër të vazhdimit të bisedimeve për marrëveshjen ndërmjet Republikës së Shqipërisë dhe Republikës së Kosovës, për vërtetimin e periudhave ...
Më shumë

Ftesë për negociata

Shkarko_në PDF ...
Më shumë

Mbledhje e Këshillit Administrativ të Institutit të Sigurimeve Shoqërore

Në datën 29.06.2016, në ambjentet e Institutit të Sigurimeve Shoqërore u zhvillua mbledhja e Këshillit Administrativ të Institutit të Sigurimeve ...
Më shumë

Takim me homologët maqedonas, për diskutimin dhe përcaktimin e formularëve, 5 – 6 maj 2016

Nga data 5 - 6 maj 2016, në ambjentet e Institutit të Sigurimeve Shoqërore u zhvillua takimi dy ditor me ...
Më shumë