Shqipëria dhe Kosova përmbyllin me sukses negociatat për marrëveshjen në fushën e sigurimeve shoqërore

Shqipëria është duke përmbyllur procesin e hartimit dhe miratimit të Marrëveshjes në fushën e sigurimeve shoqërore me Kosovën. Në këtë ...
Më shumë

Rritje e performancës dhe shërbime më cilësore për qytetarët

Drejtori i Përgjithshëm i Institutit të Sigurimeve Shoqërore z. Astrit Hado zhvilloi një takim me drejtorët e Drejtorive Rajonale të ...
Më shumë

Zonja Delina Ibrahimaj zgjidhet Kryetare e Këshillit Administrativ të Institutit të Sigurimeve Shoqërore

Këshilli Administrativ i Institutit të Sigurimeve Shoqërore, në mbledhjen e tij të radhës, zgjodhi me votim unanim znj. Delina Ibrahimaj, ...
Më shumë

Për shpërblimin e pensionistëve për festat e fundvitit, 2020

Mbështetur në Vendimin e Këshillit të Ministrave nr. 1042, datë 18.12.2020 "Për  shpërblimin e pensionistëve për festat e fundvitit 2020”, ...
Më shumë

Mbi zjarrin në godinën e DRSSH Fier

Një zjarr ka përfshirë sot, në datën 05 shtator 2020, në 07 e 20 minuta, godinën e Drejtorisë Rajonale të ...
Më shumë

Njoftim, mbi përballimin e situatës së krijuar nga COVID 19

NJOFTIM Njoftohen të gjithë qytetarët, se në zbatim të Vendimeve të Këshillit të Ministrave për përballimin e situatës së krijuar ...
Më shumë

Shkarkohen dy zyrtarë lokalë të Agjencisë Lokale të Sigurimeve Shoqërore, Krujë.

Deklaratë për shtyp Nisur nga denoncimi i bërë më datë 17 shkurt 2020, në emisionin “Fiks Fare” në Televizionin Kombëtar ...
Më shumë

Mbi procedurat e plotësimit të Deklaratës për konfirmimin e kreditimit të llogarisë dhe rregullshmërinë e pagesave në bankat e nivelit të dytë

Bazuar në marrëveshjet ndërmjet ISSH-së dhe bankave të nivelit të dytë, personat që kërkojnë të tërheqin përfitimin e tyre pranë ...
Më shumë

ISSH, shërbim në kohë dhe me cilësi për qytetarët

Përmirësimi i shërbimit ndaj qytetarëve, kthimi i përgjigjeve brenda afateve, lehtësimi i procedurave dhe zgjidhja e problematikave ishin në qendër ...
Më shumë
Loading...