Të gjitha aplikimet nëpërmjet platformës “e-Albania”

Njoftim Duke filluar nga data 1 maj 2022, sportelet e pritjes pranë Drejtorive Rajonale të Sigurimeve Shoqërore, Degëve të Sigurimeve ...
Më shumë

Nga 1 prill 2022, nis shpërndarja e pensioneve të indeksuara dhe dhënia e mbështetjes financiare

Në kuadër të Paketës së Rezistencës Sociale, që po zbaton Qeveria shqiptare, Instituti i Sigurimeve Shoqërore filloi sot në datë ...
Më shumë

Instituti i Sigurimeve Shoqërore, performancë pozitive për vitin 2021, realizimi i të ardhurave 103.9%

Instituti i Sigurimeve Shoqërore zhvilloi analizën vjetore për vitin 2021, ku e pranishme ishte edhe Zëvendësministrja e Financave dhe Ekonomisë ...
Më shumë

Zvicra, partner i rëndësishëm në fushën e mbrojtjes shoqërore

Drejtori i Përgjithshëm i Institutit të Sigurimeve z. Astrit Hado priti në një takim kortezie Zëvendësdrejtorin e Zyrës Federale të ...
Më shumë

Reagim mbi rastin e shpërdorimit të detyrës të ndodhur në Agjencinë Rajonale të Sigurimeve Shoqërore Pogradec

Instituti i Sigurimeve Shoqërore, duke marrë shkas nga emisioni i datës 10 shkurt 2022,  i transmetuar nga “Fix Fare”, në ...
Më shumë

Bonusi i fundvitit, të angazhuar për t’i shërbyer në çdo kohë pensionistëve për shpërblimin

Drejtori i Përgjithshëm i Institutit të Sigurimeve, z. Astrit Hado zhvilloi një konferencë për shtyp me qëllim informimin e qytetarëve ...
Më shumë

Këshilli Administrativ i Institutit të Sigurimeve Shoqërore miratoi bonusin e pensionistëve për festat e fundvitit dhe rezultatin financiar

Nën drejtimin e Kryetares, njëherazi dhe Ministre e Financave dhe Ekonomisë, znj. Delina Ibrahimaj në datë 07 dhjetor 2021 u ...
Më shumë

Shqipëria dhe Kosova përmbyllin me sukses negociatat për marrëveshjen në fushën e sigurimeve shoqërore

Shqipëria është duke përmbyllur procesin e hartimit dhe miratimit të Marrëveshjes në fushën e sigurimeve shoqërore me Kosovën. Në këtë ...
Më shumë

Rritje e performancës dhe shërbime më cilësore për qytetarët

Drejtori i Përgjithshëm i Institutit të Sigurimeve Shoqërore z. Astrit Hado zhvilloi një takim me drejtorët e Drejtorive Rajonale të ...
Më shumë

Zonja Delina Ibrahimaj zgjidhet Kryetare e Këshillit Administrativ të Institutit të Sigurimeve Shoqërore

Këshilli Administrativ i Institutit të Sigurimeve Shoqërore, në mbledhjen e tij të radhës, zgjodhi me votim unanim znj. Delina Ibrahimaj, ...
Më shumë