Takim me drejtorët e Drejtorive Rajonale të Sigurimeve Shoqërore, në fokus shërbimet e qytetarëve

Drejtori i Përgjithshëm i Institutit të Sigurimeve Shoqërore, z. Astrit Hado, zhvilloi një takim me drejtorët e Drejtorive Rajonale të ...
Më shumë

Këshilli Administrativ i ISSH miraton rezultatin financiar 2021

Nën drejtimin e Kryetares, njëherazi dhe Ministre e Financave dhe Ekonomisë, znj. Delina Ibrahimaj, në datë 29 shtator 2022 u ...
Më shumë

Mbyllet me sukses raundi parë i negociatave mes Shqipërisë dhe Kroacisë, për nënshkrimin e marrëveshjes në fushën e sigurimeve shoqërore

U zhvillua në Tiranë, në datat 21-22 shtator 2022, raundi i parë i negociatave mbi Marrëveshjen Kuadër për Sigurime Shoqërore ...
Më shumë

Këshilli i Ministrave miratoi indeksimin e të gjitha pensioneve në masën 6%

Në mbledhjen e sotme të Këshillit të Ministrave u miratua Vendimi për indeksimin e të gjitha kategorive të pensioneve në ...
Më shumë

Këshilli Administrativ i Institutit të Sigurimeve Shoqërore zhvillon mbledhjen e tij të radhës

Nën drejtimin e Kryetares, njëherazi dhe Ministre e Financave dhe Ekonomisë, znj. Delina Ibrahimaj, në datë 25 Korrik 2022 u ...
Më shumë

Ratifikohet në Kuvend Marrëveshja për mbrojtjen shoqërore me Konfederatën e Zvicrës

Ratifikimi nga Kuvendi i Marrëveshjes për mbrojtjen shoqërore me Konfederatën e Zvicrës, i hap rrugën përfitimeve nga skemat e detyrueshme ...
Më shumë

Të vetëpunësuarit në bujqësi, trajnim për zbatimin e praktikave më të mira

Instituti i Sigurimeve Shoqërore në bashkëpunim me Organizatën Ndërkombëtare të Punës, ILO  dhe Shoqatën Ndërkombëtare të Sigurimeve Shoqërore, ISSA, po ...
Më shumë

Konferenca Kombëtare për Antikorrupsionin

Drejtori i Përgjithshëm i Institutit të Sigurimeve Shoqërore, z. Astrit Hado mori pjesë në Konferencën Kombëtare për Antikorrupsionin, në panelin: ...
Më shumë

Sigurimet shoqërore, Shqipëria dhe Kosova negociojnë marrëveshjen administrative

Shqipëria dhe Kosova negociuan marrëveshjen administrative në fushën e sigurimeve shoqërore, pas ratifikimit nga ana e Parlamenteve respektivë. Raundi i ...
Më shumë

Qytetari në vëmendjen tonë

Drejtori i Përgjithshëm i Institutit të Sigurimeve Shoqërore, z. Astrit Hado, zhvilloi një takim me Administratoren e Postës Shqiptare sha, ...
Më shumë