•  admin
  •  

Në datën 26 mars 2014, në prezencë të Ministrit të Mirëqënies Sociale dhe Rinisë, zotit Erion Veliaj, do të zhvillohet analiza vjetore e punës së Institutit të Sigurimeve Shoqërore, si dhe prezantimi i Arkivit Qendror të ISSH-së. Aktivitet... më shumë