Takim tripalësh në Maqedoni për mbrojtjen shoqërore

Mbrojta shoqërore dhe nënshkrimi i marrëveshjeve të bashkëpunimit ka qenë në qendër të takimit tripalësh, mes drejtuesve të Fondit të ...
Më shumë

Zhvillohet mbledhja e parë e grupit Ndërministror të Punës për reformën e pensioneve

Nën drejtimin e Ministrit të Mirëqënies Sociale dhe Rinisë, zotit Erion Veliaj, zhvilloi mbledhjen e parë grupi Ndërministror i Punës ...
Më shumë

Mbyllet raundi i tretë i negociatave midis Republikës së Shqipërisë dhe Dukatit të Madh të Luksemburgut për arritjen e një marrëveshje në fushën e Mbrojtjes Shoqërore

Në datat 28 - 30 janar 2014, u zhvillua në Luksemburg raundi i tretë i negociatave midis Republikës së Shqipërisë ...
Më shumë

Takimi i Drejtores së Përgjithshme të ISSH-së, znj. Vjollca Braho, me drejtorët e DRSSH-ve

Drejtoresha e Përgjithshme e Institutit të Sigurimeve Shoqërore, Vjollca Braho, shpalosi sfidat e institucionit për vitin 2014, gjatë një takimi ...
Më shumë

Mbrojtja Sociale, ISSH takim me homologet Kanadezë

Në datat 7 dhe 8 Tetor 2013, një delegacion  i Ministrisë së Burimeve Njerëzore dhe Zhvillimit të Aftësive të Kanadasë, ...
Më shumë