Shpërndahen në qytetin e Vlorës pensionet e para sipas skemës së re, e cila ka hyrë në fuqi në fillim të këtij viti.

Të pranishëm në këtë takim ishin Kryeministri Z. Edi Rama, Ministri i Mirëqënies Sociale Z. Erion Veliaj si dhe Drejtoresha ...
Më shumë

Firmoset marrëveshja e bashkëpunimit mes Institutit të Sigurimeve Shoqërore dhe Departamentit të Pensioneve të Kosovës.

Në kuadrin e hartimit të marrëveshjeve të bashkëpunimit të Shqipërisë me vendet e tjera në fushën e mbrojtjes sociale të ...
Më shumë

Takim mes drejtuesve të Institutit të Sigurimeve Shoqërore dhe atyre të Patronatit UIL në Itali

Në kuadrin e mbrojtjes sociale të shtetasve shqiptarë që jetojnë dhe punojnë në Itali, në datën 28 janar 2015 u ...
Më shumë

Fillojnë bisedimet për Marrëveshjen dypalëshe për mbrojtjen shoqërore midis Republikës së Shqipërisë dhe Republikës Federale të Gjermanisë.

Nga data 20 janar 2015, grupet teknike të të dy vendeve kanë nisur bisedimet e raundit të parë për realizimin e ...
Më shumë

Letër e hapur e z. Edi Rama, Kryeministër i Shqipërisë, drejtuar pensionistëve

Kryeministri Edi Rama i ka nisur sot një letër të hapur të gjithë pensionistëve, me anë të së cilës i ...
Më shumë

Fillon zbatimi i reformës së pensioneve, ISSH së shpejti llogaritë personale për çdo kontribues

I nderuar Z. Kryeministër I nderuar Z. Ministër Të nderuar të pranishëm Reforma e Sistemit të Sigurimeve Shoqërore, që u ...
Më shumë

Fillon shpërndarja e shpërblimit për festat e fundvitit për të gjithë pensionistët.

Duke filluar nga data 22.12.2014, bazuar në Vendimin nr. 906, të Këshillit të Ministrave, datë 17.12.2014,  ka nisur shpërndarja e ...
Më shumë

Zhvillohet raundi i tretë i negociatave Shqipëri – Kanada, në fushën e sigurimeve shoqërore

Nga datat 1 deri në 4 dhjetor 2014, në ambientet e Institutit të Sigurimeve Shoqërore u zhvillua raundi i tretë ...
Më shumë

Mbi numrin e kontribuesve në skemën e sigurimeve shoqërore

Nisur nga reagimet e fundit në media, lidhur me numrin e kontribuesve në skemën e sigurimeve shoqërore dhe duke patur ...
Më shumë

Rritet me mbi 81 mijë numri i të siguruarve në skemë

Të ardhurat nga kontributet në vitin 2013 u arkëtuan me një vlerë prej 51 390 milionë lekësh dhe numri mesatar ...
Më shumë