Zhvillohet raundi i negociatave ndërmjet delegacionit të Republikës së Shqipërisë dhe delegacionit të Hungarisë

Nga data 07-11 Mars 2016, në ambjentet e Institutit të Sigurimeve Shoqërore u zhvillua raundi i negociatave ndërmjet delegacionit të ...
Më shumë

Zhvillohet analiza vjetore e Institutit të Sigurimeve Shoqërore

Në prani të Ministrit të Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, z. Blendi Klosi dhe anëtarëve të Këshillit Administrativ të ISSH-së, sot, ...
Më shumë

Mbi vjetërsinë dhe moshën e daljes në pension për burrat dhe gratë, gjatë vitit 2016

 -         Në zbatim të nenit 92, të Ligjit nr. 7703, datë 11.05.1993 “Për sigurimet shoqërore në Republikën e Shqipërisë”, të ...
Më shumë

Takim i Drejtorit të Përgjithshëm të Institutit të Sigurimeve Shoqërore, z. Astrit Hado, me Drejtorët Rajonale të Sigurimeve Shoqërore

Drejtori i Përgjithshëm i Institutit të Sigurimeve Shoqërore, z. Astrit Hado, mblodhi sot Drejtorët e Drejtorive Rajonale të Sigurimeve Shoqërore ...
Më shumë

Z. Astrit Hado zgjidhet drejtori i ri i Institutit të Sigurimeve Shoqërore.

Kryetari i Këshillit Administrativ të ISSH-së, ministri i Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, z. Blendi Klosi, propozoi sot z. Hado si ...
Më shumë

Znj. Vjollca Braho, zgjidhet kreu i ri i Fondit të Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor

Drejtoresha e Përgjithshme e Institutit të Sigurimeve Shoqërore, znj. Vjollca Braho, është zgjedhur drejtuesja e re e Fondit të Sigurimit ...
Më shumë

Mbyllet raundi i rradhës i negociatave, në Vjenë.

Sot, më datë 12 nëntor  2015, në Vienë, u mbyll raundi i radhës i negociatave, në kuadrin e realizimit të ...
Më shumë

Analiza 8-mujore e punës “Mbi realizimin e të ardhurave dhe numrit të kontribuesve nga sigurimi i të vetëpunësuarve në bujqësi”.

Sot, në ambjentet e Arkivit Qendror të Sigurimeve Shoqërore në Lundër, Tiranë, u organizua analiza 8-mujore e punës “Mbi realizimin ...
Më shumë

Takim me homologët belgë, për diskutimin dhe përcaktimin e formularëve që do të përdoren në implementimin e Marrëveshjes për sigurimet shoqërore

Në kuadër të Marrëveshjes për Mbrojtjen Shoqërore ndërmjet Republikës së Shqipërisë dhe Mbretërisë së Belgjikës, e ratifikuar nga Kuvendi i ...
Më shumë

Trajnim i stafit të Institutit të Sigurimeve Shoqërore, mbi rritjen e perfomancës në punë, në datat 17 – 18 shtator 2015

Rritja e performancës së stafit të Institutit të Sigurimeve Shoqërore në shërbim të qytetarëve, si dhe shkurtimi i afateve të ...
Më shumë
Loading...