Instituti i Sigurimeve Shoqërore zhvilloi analizën vjetore për vitin 2023
Block
ISSH dhe Posta Shqiptare sha, nënshkruajnë marrëveshjen e re kuadër
Block
Këshilli Administrativ i Institutit të Sigurimeve Shoqërore miratoi indeksimin e pensioneve në masën 8.6%
Block
Përmirësimi i shërbimeve të digjitalizuara, fokusi i takimit me Drejtoritë Rajonale të Sigurimeve Shoqërore.
Drejtori i Përgjithshëm i Institutit të Sigurimeve Shoqërore, z. Astrit Hado, në Bon të Gjermanisë: Shqipëria hapa para në shkëmbimin elektronik të të dhënave të sigurimeve shoqërore.
Nisi shpërndarja e shpërblimit për pensionistët dhe kategoritë e tjera përfituese, që trajtohen nga Instituti i Sigurimeve Shoqërore.Shqipëria hapa para në shkëmbimin elektronik të të dhënave të sigurimeve shoqërore.
Shqipëria dhe Serbia parafirmosën Marrëveshjen Kuadër në fushën e sigurimeve shoqërore
Shqipëria dhe Serbia parafirmosën Marrëveshjen Kuadër në fushën e sigurimeve shoqërore
Block
Bisedimet teknike, delegacioni grek viziton Institutin e Sigurimeve Shoqërore.
Block
Firmoset edhe në Mal të Zi, marrëveshja në fushën e sigurimeve shoqërore
Block
Këshilli i Ministrave miratoi indeksimin e të gjitha pensioneve në masën 6%
Block
Mbyllet me sukses raundi parë i negociatave mes Shqipërisë dhe Kroacisë, për nënshkrimin e marrëveshjes në fushën e sigurimeve shoqërore
Block
Nis shpërndarja e Bonusit të fundvitit, të angazhuar për t’i shërbyer qytetarëve
Block
Ratifikohet në Kuvend Marrëveshja për mbrojtjen shoqërore me Konfederatën e Zvicrës
Block
Konferenca Kombëtare për Antikorrupsionin.
Block
Sigurimet shoqërore, Shqipëria dhe Kosova negociojnë marrëveshjen administrative
Block
Qytetari në vëmendjen tonë
Block
Të gjitha aplikimet nëpërmjet platformës “e-Albania”
Block
Takim me drejtorët e Drejtorive Rajonale të Sigurimeve Shoqërore për masat që po ndërmerren për ofrimin e shërbimeve tërësisht në rrugë elektronike
Block

Nga 1 prill 2022, nis shpërndarja e pensioneve të indeksuara dhe dhënia e mbështetjes financiare.
Block
Instituti i Sigurimeve Shoqërore, performancë pozitive për vitin 2021, realizimi i të ardhurave 103.9%
Block
Zvicra, partner i rëndësishëm në fushën e mbrojtjes shoqërore.
Block

Bonusi i fundvitit, të angazhuar për t’i shërbyer në çdo kohë pensionistëve për shpërblimin.
Block
Këshilli Administrativ i Institutit të Sigurimeve Shoqërore miratoi bonusin e pensionistëve për festat e fundvitit dhe rezultatin financiar
Rritje e performancës dhe shërbime më cilësore për qytetarët
Block
Shqipëria dhe Kosova përmbyllin me sukses negociatat për marrëveshjen në fushën e sigurimeve shoqërore
Rritje e performancës dhe shërbime më cilësore për qytetarët
Block
Rritje e performancës dhe shërbime më cilësore për qytetarët.
Rritje e performancës dhe shërbime më cilësore për qytetarët
Block
Zonja Delina Ibrahimaj zgjidhet Kryetare e Këshillit Administrativ
të Institutit të Sigurimeve Shoqërore
previous arrow
next arrow